Astăzi, 1 iulie 2024, Societatea pe Acțiuni „Rețele Electrice de Distribuție Nord” (RED Nord) marchează 62 de ani de la înființare, continuând să alimenteze cu energie electrică nordul Republicii Moldova.

De-a lungul celor șase decenii, RED Nord a construit o tradiție solidă bazată pe inovație și dedicare. De la primele linii electrice montate în 1962, compania a extins rețeaua la peste 21.000 de kilometri, deservind acum peste 496 de mii de consumatori. Fiecare pas înainte a fost posibil datorită angajamentului constant de a moderniza și extinde infrastructura electrică. Compania a investit în reconstrucția liniilor și modernizarea utilajelor pentru a îmbunătăți fiabilitatea și siguranța rețelelor.

„Dorim să mulțumim echipei noastre pentru devotamentul întărit de-a lungul anilor, pentru nopțile nedormite petrecute la strajă și munca depusă cu abnegație, indiferent de condițiile meteorologice, fie pe soare arzător sau frig năpraznic, pentru a asigura o distribuție stabilă și eficientă a energiei electrice,” se spune într-un comunicat al RED Nord.

RED Nord a fost felicitată și de către ministrul Energiei, Victor Parlicov.
"Astăzi, Societatea pe Acțiuni „Rețele Electrice de Distribuție Nord” marchează 62 de ani de activitate. Pe parcursul acestei perioade, întreprinderea a construit o rețea de peste 21 de mii de km de linii electrice, care alimentează cu energie regiunea de nord a Republicii Moldova. Mulțumesc echipei S.A. „RED-Nord” pentru dedicație și profesionalism în procesul de asigurare a distribuției stabile și eficiente a energiei electrice.", a scris ministrul Energiei pe pagina sa de Facebook.

Compania a parcurs un drum lung de 62 de ani, reușind să se adapteze și să inoveze continuu pentru a răspunde nevoilor consumatorilor săi. În această zi aniversară, RED Nord mulțumește tuturor celor care au fost alături de ei pe acest drum și își reafirmă angajamentul pentru un viitor energic și luminos.

La mulți ani, S.A. „RED-Nord”!

Cele mai citite

  • Week

  • Month

  • All