Vrei să afli care sunt cele mai eficiente instituții publice de la noi din țară și cum au reușit să atingă această performanță? Vino la Gala „Moldova Eco Energetică ediția 2023”, unde cei 10 finaliști ai Competiției „Moldova Eco Energetică 2023”, vor fi premiați pentru inițiativele de energie regenerabilă, energie solară, iluminat stradal eficient, izolare termică și alte măsuri responsabile din punct de vedere energetic. 

Vineri, 15 decembrie 2023, începând cu ora 16:30, invităm mass-media la Gala „Moldova Eco Energetică ediția 2023”, Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău, și LIVE, pe pagina de Facebook a Agenției pentru Eficiență Energetică.

La ceremonia de deschidere a evenimentului vor participa: 

●     Ion Muntean, Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică 

●     Victor Parlicov, Ministrul Energiei al Republicii Moldova

●     Jānis Mažeiks, Ambasador, Delegația UE în Republica Moldova

●     Daniela Gasparikova, Reprezentantă rezidentă, PNUD Moldova

●     Claudia Hermes, Directoare de țară, GIZ Moldova

De 12 ani, Gala „Moldova Eco Energetică” aduce în lumina reflectoarelor cele mai remarcabile proiecte care au adus contribuții semnificative în transformarea și îmbunătățirea sustenabilității energetice a țării noastre. 

În acest an, 136 de start-upuri (cu 28% mai multe, comparativ cu anul 2022) și 17 instituții publice din Moldova s-au înregistrat în competiția „Moldova Eco Energetică”. 

Pentru a confirma prezența sau pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

Aliona Chersac, 069034428 sau Nicoleta Ursu, 060670667.

Pentru informații suplimentare despre eveniment, accesați paginile dedicate pe Facebook și LinkedIn.

Cele mai citite

  • Week

  • Month

  • All