La data de 25 ianuarie 2024, conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a înmânat diplome și premii învingătorilor concursului de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a, care s-a desfășurat pe parcursul lunii noiembrie 2023.

Laureații concursului au devenit: Gonța Ana-Maria – locul I (tabletă); Vredmic Evelina – locul II (E-book); Țurcan Alexandra – locul III (imprimantă).

De asemenea, au fost acordate și alte premii: căști fără fir, camere web și căști cu fir. Totodată, pentru efortul depus, 200 de elevi au primit maiouri, iar 3845 de participanți au primit carnete personalizate.

La ediția a II-a au participat 4072 de elevi ai claselor a V-XII-a din instituțiile de învățământ din Republica Moldova, aproape de două ori mai mult decât la prima ediție, iar asta înseamnă că un număr mult mai mare de copii și-au dat interesul, au fost receptivi, au studiat și s-au familiarizat cu regulile ce țin de securitatea energetică. Este unul dintre obiectivele pe care și le-au pus organizatorii concursului, concurs care a constituit un eveniment și a devenit popular în rândurile elevilor.

Cele mai citite

  • Week

  • Month

  • All